Gratis leverans

100% glutenfri

100% ekologisk

Snabba leveranser

Vilka är vi?

NÖRDIGA FRUKOSTENTUSIASTER
Vi är ett par nördiga frukostentusiaster som vill hylla dagens första måltid genom vår frukostvärld. Vi älskar frukost, ja, faktiskt så mycket att vi kan glädja oss redan på kvällen åt att det snart vankas utsökt frukost. Enligt vår mening nedprioriteras dock frukosten ofta och blir den måltid under dagen som vi ägnar minst eftertanke, och därmed riskerar den också att bli enformig. Morgonmålet har dock lyckligtvis stor potential att bli hur läcker som helst, och det behöver absolut inte ”kosta” så värst mycket av din tid.

Efter en resa till Hawaii – som gav upphov till en hel massa inspiration, liksom en önskan om en ny sorts frukostprodukter med massor av smak, krispighet och mättnad utan att kompromissa med kvaliteten på ingredienserna – föddes idén till DANISH GRANOLA COMPANY.

Vårt frukostäventyr tog sin början hemma i vår lilla lägenhet i Århus, där alla våra granolarecept har testats och utvecklats.


ENKELHET, ÄRLIGHET & OMSORGSFULLHET
Från dag ett har det varit vår ambition att skapa ett sortiment med granolaprodukter som inte kompromissar med kvaliteten. Och därför har vi noggrant valt ut vilka leverantörer vi samarbetar med, och inte minst ingredienserna, som alla är ekologiska och glutenfria.

Förutom våra egenutvecklade granolavarianter har vi allteftersom utökat vårt sortiment inom ekologiska nötter, toppingar och hälsosammare snacks. Vi handplockar duktiga leverantörer som är världsmästare inom sitt område.

Kärnan i våra produkter är alltså: enkelhet, ärlighet och omsorgsfullhet.

KREATIVA MORGONMÅL (OCH DESSERTER?!)
Vår granola kan på många sätt vara en del av en kreativ och experimentell frukost. De fyra varianterna är alla perfekta som topping på din kvarg, yoghurt, frukostgröt, smoothieskål och tillsammans med mjölk.

Eller så kanske du frestas att strö granola över efterrätten när du är sugen på lite extra ”crunch”, till exempel på glassen eller på den danska desserten koldskål (kallskål)?  Det finns så många möjligheter …

Vi vill gärna ta del av dina ”granola-moments”!  Om du postar en bild med vår granola är du mycket välkommen att använda @danishgranolacompany och #danishgranolacompany.

 

Godmorgon – vi önskar dig den bästa som finns att få!

Tine & Troels