Om oss

DET BÖRJADE MED TVÅ NÖRDIGA FRUKOST-ENTUSIASTER

Danish Granola Company startades 2017 av två frukost-entusiaster, Tine och Troels från Århus, som ville fira dagens första måltid med läckra granola produkter. Själva älskar de en frukost som har lite extra – så mycket att de drömmer om den kvällen innan. Både Tine och Troels har ofta tyckt att frukosten ofta är nedtonad jämfört med andra måltider, vilket gör att det är den måltid som folk tänker minst på i vardagens stress. Det innebär att det ofta blir den mest rutinmässiga måltiden under hela dagen. Och det är synd, för morgonmålet har en enorm potential att bli en fantastisk upplevelse utan att behöva vara alltför tidskrävande.

Visionen blev verklighet efter att Tine och Troels reste till Hawaii. Där introducerades de till en värld av innovativa och lyxiga frukostprodukter och en helt annan frukostkultur. Inspirationen till hur man skulle kunna öka tillgången på bra frukostprodukter blommade upp därifrån. Tine och Troels ville utveckla produkter med mycket smak och krispighet som ger god mättnad utan att kompromissa med råvarornas kvalitet och kastade sig därför in i köket i sin lägenhet i Århus. Här testade de alla recept som Danish Granola Company erbjuder idag.

VÅR FRUKOST-BOX GÖR DIN START PÅ DAGEN ÄNNU BÄTTRE MED FRUKOST SOM LEVERERAS DIREKT TILL DIN DÖRR

Tine och Troels’ äventyr och engagemang för att utveckla en kompromisslös produkt har resulterat i ett sortiment av ekologisk och glutenfri granola, snacks och nötter – och naturligtvis vår mest populära och välkända produkt: Frukost-Box.

Frukost-Box har en speciell plats i våra hjärtan eftersom den är hörnstenen i vår verksamhet och ett utmärkt exempel på den vision vi vill förverkliga. Vi vill göra din start på dagen lite bättre, och det är precis vad vår Frukost-Box gör. Du får en låda med ett brett urval av granola, nötter och toppings levererad direkt till din dörr. Frukost-Box är den första i sitt slag på marknaden och de som har provat den säger också att den är den godaste. 

Du kan anpassa hur ofta du vill få Frukost-Box, med möjlighet att få den varje, varannan eller var tredje månad. Innehållet ändras varje månad, vilket innebär att dina smaklökar aldrig blir uttråkade, oavsett vilken frekvens du väljer. Vi erbjuder också fullständig flexibilitet, eftersom du när som helst och enkelt kan avregistrera dig från din Frukost-Box. Eftersom vi inte tror på långa bindningstider behöver du inte oroa dig för invasiva frågor om du väljer att avbryta.

EN ENKEL, ÄRLIG OCH NOGGRANT UTVALD MÅLTID

Sedan den första idén om Danish Granola Company föddes har mycket hänt. Efter att ha erbjudit vårt utsökta granola sortiment till hela Danmark i fem år finns våra produkter nu även på den tyska och svenska marknaden. Samtidigt har ett nytt team av frukost nördar tagit över, men Tine och Troels anda lever vidare, precis som deras vision är central för allt vi gör på Danish Granola Company.

Sedan dag ett och fram till idag är vår ambition att utveckla granola produkter som inte kompromissar med kvaliteten. Därför har vi noggrant valt ut de leverantörer vi samarbetar med och inte minst ingredienserna, som alla är ekologiska och glutenfria. Vi anser att det hållbara valet är det rätta valet. Därför är kärnan i vår utveckling och produktion av sortimentet konsekvent för alla våra produkter:

 

Enkelhet

Under produktionen av vår granola, våra snacks och nötter bearbetas maten så minimalt som möjligt för att bibehålla den höga kvaliteten och den goda smaken hela vägen från fabriken till ditt kök.

Ärlighet

Alla våra produkter är glutenfria, ekologiska och helt fria från dolda tillsatser. Det du ser är vad du får. Nötter, bär, korn, kokos och kakao är så goda och proteinrika ingredienser i sig att vi anser inte att du behöver göra dem till något annat än just det.

Noggranhet

Recepten som våra granola produkter bygger på är noggrant utvalda av frukost entusiaster, alltid med en vision om att erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. Detta, i kombination med det faktum att allt produceras på ett hållbart sätt, resulterar i en noggrant utvald produkt och en touch av ’hygge’.

Miljöcertifierad

Alla våra produkter är certifierade 100% ekologiska och glutenfria.

Snabb Leverans

Gratis leverans från 549 kr. eller när du tecknar en prenumeration.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar en jämn och mycket hög kvalitet på alla produkter.

Läcker Smak

Tack vare den höga standarden och det noggranna urvalet är alla våra produkter mycket goda.

VÅR FRUKOST-BOX GÖR DIN START PÅ DAGEN ÄNNU BÄTTRE MED FRUKOST SOM LEVERERAS DIREKT TILL DIN DÖRR

Vår granola kan vara en del av en kreativ och experimentell frukost på många olika sätt. Alla våra produkter fungerar perfekt som toppning på skyr, yoghurt, havregryn, gröt, smoothie bowl eller helt enkelt med mjölk. Eller kanske frestas du att lägga till granola till din efterrätt när du behöver lite extra ”crunch”, till exempel med kall koldskål eller glass? Den enda gränsen är din fantasi.

Oavsett om du provar nya banbrytande recept med våra produkter eller håller det enkelt, vill vi gärna vara en del av dina granola-ögonblick! Vi uppmuntrar dig därför att använda vår hashtag #danishgranolacompany och tagga vår profil @danishgranolacompany.se när du lägger upp något på sociala medier som innehåller våra produkter. På så sätt kan du både inspirera andra med din exakta tolkning av granola måltiden och hämta idéer från andra som har använt samma taggar. 

Härifrån ett stort ”God morgon!” – vi önskar dig den bästa morgon!

Siffrorna talar för sig själva!

+
Ekologiska Produkter
+
Nöjda kunder
+
Lyckliga partners
Varukorg
Rulla till toppen