Gratis leverans

100% glutenfri

100% ekologisk

Snabba leveranser

Integritetspolicy

Integritetspolicy

DANISH GRANOLA COMPANY ApS
Knudsminde 1B, 15-17
8300 Odder
Denmark

E-post: hej@danishgranolacompany.dk

 

VAD ÄR COOKIES?
En cookie är en liten textfil som lagras på din dator eller motsvarande för att kunna känna igen den. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

SÅ HÄR TAR DU BORT ELLER BLOCKERAR COOKIES
Du kan ta bort eller blockera cookies här; http://minecookies.org/cookiehantering

SYFTET MED COOKIES PÅ VÅR WEBBPLATS
Cookies är en teknisk funktion vars syfte är att vi ska kunna komma ihåg dina inställningar. Ett annat syfte är trafikmätning, så vi vet hur många som besöker vår webbplats och kan dokumentera detta för annonsörer.

GEMIUM WEBBSTATISTIK
DANISH GRANOLA COMPANYs webbplats använder cookies från Gemius, som registrerar internetanvändning på marknadsnivå och inom olika webbplatser.

Mätningen följer lagstiftningen på området, inklusive personuppgiftslagen, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, och lämnar inte ut information om enskilda individers internetbeteende utan endast i samlad form. Se t.ex. Danske Medier Research; fdim.dk/statistik.

Gemius registrerar inte personlig information, såvida du inte uttryckligen ger ditt samtycke, vilket sker till exempel i samband med att du fyller i frågeformulär.

Du kan välja bort att ingå i Gemius-mätningen här: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Personuppgiftsansvarig för Gemius cookies är Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Personuppgiftsbiträde är Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS finns på Dampfærgevej 3 st. th., DK-2100 Köpenhamn Ö.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter och data, eller om du önskar använda dig av dina rättigheter, kontaktar du Gemius Denmark ApS.

GOOGLE ANALYTICS
Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta trafiken på webbplatsen.

Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

ANNONSNÄTVERK
Webbplatsen använder följande annonsnätverk, Google Adwords.

ANVÄNDNING AV PERSONUPPGIFTER
Personuppgifter ges aldrig till tredje part, såvida du inte uttryckligen samtycker till detta, och vi samlar aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning m.m. Här insamlas information om namn, adress, postnummer, e-post, kön, ålder, intressen, attityder och kännedom om olika ämnen.

Personuppgifter används för att slutföra ett köp eller utföra tjänsten som informationen samlades in för. Dessutom används uppgifterna för att få större kunskap om dig och andra användare på webbplatsen.  Denna användning kan bland annat inkludera undersökningar och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker, samt till att visa innehåll och annonser som är skräddarsydda efter dina intressen och hobbyer.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

KONTAKT ANG. PERSONUPPGIFTER
Om du vill ha tillgång till den information som registreras om dig på DANISH GRANOLA COMPANY, vänder du dig till info@danishgranolacompany.dk.

Om felaktiga uppgifter har registrerats eller om du har andra invändningar kan du använda samma e-postadress. Du har möjlighet att få insyn i vilken information som registrerats om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i Personuppgiftslagen.

SKYDD AV PERSONUPPGIFTER
Enligt personuppgiftslagen måste dina personuppgifter hållas säkra och konfidentiella. Vi lagrar dina personuppgifter på datorer med begränsad åtkomst, och dessa är placerade på platser med övervakning. Våra säkerhetsåtgärder kontrolleras regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt, och alltid med tanke på dina rättigheter som användare.  Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföring via Internet. Detta innebär att det kan finnas en risk att andra på ett otillbörligt sätt tilltvingar sig tillträde till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du tillhandahåller därmed din personliga information på egen risk.

Personlig information raderas eller anonymiseras fortlöpande allteftersom syftet med vilket den samlades in upphör. Personuppgifter lagras i högst 12 månader efter användning.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi gör det kommer vi naturligtvis att korrigera datumet för ”senast uppdaterad” längst ner på sidan. I händelse av betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den mån personuppgifter om dig behandlas, har du rätt enligt personuppgiftslagen att få information om vilka personuppgifter som kan hänföras till dig.  Om det visar sig att de uppgifter eller data som rör dig är felaktiga eller vilseledande har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot att uppgifter om dig blir föremål för behandling. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga på hur uppgifter och data som rör dig behandlas. Klagomål lämnas till den danska dataskyddsmyndigheten Datatilsynet, jfr den danska personuppgiftslagen (persondataloven) § 58, stk. 1.

 

Sidan ändrades senast den: 27. April 2021