Kundtjänst

Vanliga frågor

VÅRA FYRA VIKTIGASTE FRÅGOR

Vad är en FRUKOST-BOX?

Vår FRUKOST-BOX innehåller minst 5 utvalda produkter ur vår frukostvärld plus nyheter. Boxen innehåller alltid: våra egenutvecklade granolavarianter, nötter, toppingar och nyttigare snacks.  Samtliga produkter är alltid ekologiska och glutenfria.

Vad kostar en FRUKOST-BOX?

Vår FRUKOST-BOX kostar alltid 299 SEK per leverans, inklusive frakt- och hanteringskostnader. Detta pris täcker alltså allt – inga dolda avgifter här inte.

Du mottar alltid innehåll för minst 499 SEK. Det är det uppskattade värdet om du skulle köpa samma produkter som enskilda köp.

Hur ofta får jag en FRUKOST-BOX?

Du kan välja att ta emot vår FRUKOST-BOX en gång i månaden eller varannan månad. Det är helt upp till dig.

Oavsett vilken leveranstäthet du väljer, har du alltid möjlighet att ändra detta. Det gör du i ditt konto på vår webbplats eller genom att skriva till vår vänliga kundtjänst på hej@danishgranolacompany.se.

Kan jag avsluta min prenumeration?

Ja! Även om vår FRUKOST-BOX är en prenumerationstjänst, har vi ingen bindningstid. Det innebär att du kan välja att stoppa din prenumeration när som helst – bara du gör det 5 dagar innan din nästa FRUKOST-BOX-beställning går igenom.

BETALNING

När dras betalningen från mitt konto?

Så snart du har registrerat dig för vår FRUKOST-BOX dras betalningen. Det innebär att pengarna dras från ditt konto 1-2 arbetsdagar efter din beställning. Fortsättningsvis dras betalningen 1-2 arbetsdagar efter att beställningen på din FRUKOST-BOX automatiskt har genererats, och du har fått en orderbekräftelse på boxen.  

Accepterar DANISH GRANOLA COMPANY alla slags kredit- och betalkort?

Vi accepterar Visa/Dankort, Mastercard, .Mastercard Debit, Maestro och Visa Electron

Hur ändrar jag mina kortuppgifter?

Om du vill ändra dina kortuppgifter loggar du in på din profil under ”Konto”. När du är inloggad klickar du på ”Payment Information” och ”Change Payment Information”.  Därefter skickas ett mail med en säkerhetslänk till dig, och du har möjlighet att ändra dina kortuppgifter.

OBS! För att kunna logga in på ditt konto krävs att du har skapat och aktiverat ett kundkonto. Detta sker inte automatiskt i samband med att du köper vår FRUKOST-BOX. Om du ännu inte har skapat och aktiverat ditt konto, kan du göra det på denna sida;
https://danishgranolacompany.se/mitt-konto/.

LEVERANS

När kan jag räkna med att få min första FRUKOST-BOX?

Vi skickar alltid iväg din FRUKOST-BOX 1-3 arbetsdagar efter beställningen.

När levereras min nästa FRUKOST-BOX?

Du har möjlighet att välja om din FRUKOST-BOX ska levereras en gång i månaden eller varannan månad. Den dag i månaden som du genomför beställningen på en FRUKOST-BOX, samma datum registreras under ditt abonnemang. Framöver kommer denna dag också att fungera som ”orderdatum”, där en ny order genereras automatiskt för månadens FRUKOST-BOX.

Exempel: Du skapar en prenumeration den 10 maj och väljer leverans varje månad. Då kommer en ny order att genereras den 10 juni, 10 juli, 10 augusti osv. Sedan skickar vi din FRUKOST-BOX 1-3 arbetsdagar efter beställningen.

Du har dock alltid möjlighet att ändra orderdatum om du till exempel vill få boxen tidigare eller senare i månaden.  Och det kan du göra under ditt kundkonto. När du är inloggad klickar du på ”Edit Future Orders” och därefter kan du ändra nästa orderdatum.

OBS! För att kunna logga in på ditt konto krävs att du har skapat och aktiverat ett kundkonto. Detta sker inte automatiskt i samband med köpet av en FRUKOST-BOX. Om du ännu inte har skapat och aktiverat ditt konto, kan du göra det på denna sida; https://danishgranolacompany.se/mitt-konto/.

FRÅGOR OM INNEHÅLLET

Är min FRUKOST-BOX alltid ekologisk och glutenfri?

Ja! Du kan alltid räkna med att samtliga produkter i vår FRUKOST-BOX är 100 % ekologiska och glutenfria.

Är min FRUKOST-BOX vegansk?

Vi lovar inte att våra FRUKOST-BOXAR alltid är 100 % veganska. Emellanåt kommer det att finnas enstaka produkter som kan innehålla spår av mjölk. Om du har frågor om en specifik box en viss månad, är du alltid hjärtligt välkommen att skriva till vår kundtjänst på hej@danishgranolacompany.se.

Får jag byta ut produkter i boxen?

Om det skulle vara någon produkt i vår FRUKOST-BOX som du är allergisk mot eller inte gillar, kan vi nästan alltid hitta en annan produkt att byta mot. Skriv jättegärna till vår kundservice på hej@danishgranolacompany.se. Så ska vi säkert hitta en lösning.

ÖVRIGA FRÅGOR

Varför kan jag inte logga in på mitt konto?

För att kunna logga in krävs att du ha skapat och aktiverat ett kundkonto – detta sker inte automatiskt i samband med att du köper vår FRUKOST-BOX. Tänk på att använda samma e-postadress som du registrerade i samband med ditt köp.

Om det fortsätter att krångla är du alltid välkommen att skriva ett mail till vår kundtjänst på hej@danishgranolacompany.se med ditt fullständiga namn, din mailadress och helst ett beställningsnummer.

Kan jag pausa min prenumeration?

Ja, du kan enkelt pausa din prenumeration under en viss tid om du till exempel ska ut och resa eller liknande.

Om du vill pausa din prenumeration loggar du in på ditt konto och klickar på ”Edit future orders”. Därefter kan du välja att skjuta upp nästa orderdatum eller pausa din prenumeration.

OBS! För att kunna logga in på ditt konto krävs att du har skapat och aktiverat ett kundkonto. Detta sker inte automatiskt i samband med köpet av en FRUKOST-BOX. Om du ännu inte har skapat ditt konto kan du göra det på denna sida; https://danishgranolacompany.se/mitt-konto/.

Annars är du alltid välkommen att höra av dig till vår vänliga kundtjänst, som jättegärna hjälper dig att pausa din prenumeration.

Hur aktiverar jag min prenumeration igen?

Om du vill återaktivera din prenumeration loggar du in på din profil under ”Konto”. När du är inloggad klickar du på ”Reactivate Subscription”.

OBS! För att kunna logga in på ditt konto krävs att du har skapat och aktiverat ett kundkonto. Detta sker inte automatiskt i samband med köpet av en FRUKOST-BOX. Om du ännu inte har skapat ditt konto kan du göra det på denna sida; https://danishgranolacompany.se/mitt-konto/.

Annars är du alltid välkommen att höra av dig till vår vänliga kundtjänst, som jättegärna hjälper dig att aktivera din prenumeration igen.

Jag har läst allt men inte fått svar på min fråga – vad gör jag?

Vi beklagar att vi inte har kunnat svara på din fråga.  Den bästa lösningen är nog därför att du skriver ett mail till oss på hej@danishgranolacompany.se, där vi alltid är redo att hjälpa dig.

Varukorg
Rulla till toppen